МІСЬКА РАДА, МЕДИКИ, ОСВІТЯНИ ОТРИМАЛИ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19

  • 360

Фото без опису

Вакцинація від COVID-19  - це найефективніший спосіб подолати пандемію і вберегтися від складних наслідків хвороби. Саме тому в державі сьогодні активно проводиться кампанія з вакцинації населення. Станом на 9 липня в Гайворонській громаді першу дозу вакцини отримало 750 громадян. 418 жителів громади про вакцинувалися двічі і отримали в сімейного лікаря паспорт вакцинації.

Сьогодні медичною бригадою  із Голованівська було проведено вакцинацію 66 осіб з виїздом на місце роботи для працівників органів місцевого самоврядування, лікарів Гайворонської центральної міської лікарні, первинної медико-санітарної допомоги. Дещо раніше отримали щеплення 67 працівників освітньої сфери та 48 медиків.

Міська рада уже показала приклад  протидії поширенню COVID-19, половина працівників якої отримала першу дозу вакцини, а дехто і дві. У свою чергу орган самоврядування закликає гайворонців активніше долучатись до кампанії з вакцинації.

Сьогодні пункт масової вакцинації щоденно функціонує в Центрі первинної медико-санітарної допомоги за адресою: м. Гайворон, пл. Героїв Майдану, 3. Записатися можна зручним для Вас способом:

- через портал або застосунок ДІЯ;

- через сімейного лікаря

Наголошуємо: щеплення не є гарантією того, що людина не захворіє. Але вакцинована людина легше переноситиме захворювання.