ЗВІТНІЙ КОНЦЕРТ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КОЛЕКТИВУ «ПОДОЛЯНОЧКА»

  • 545

Фото без опису

Минулої суботи, 3 липня, в філії Центру культури і дозвілля в західній частині міста Гайворона відбувся звітний концерт танцювального колективу "Подоляночка" під керівництвом Людмили Семенченко.

Для глядачів було підготовлено цілу низку танцювальних номерів за участі вихованців колективу, та їх батьків.

Перший заступник міського голови Ігор Ковердяга та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Заряна Хмара від імені Гайворонського міського голови Романа Волуйка та Гайворонської міської ради, подякували Людмилі Степанівні за натхненну працю і виховання підростаючого покоління, а також побажали досягнення ще більших висот у хореографічному мистецтві.

Вітали цього вечора і випускників колективу. Закінчивши школу і вступивши до вищих навчальних закладів, вони залишають танцювальний колектив «Подоляночка», але цього вечора вони викладалися на сцені на всі сто відсотків, демонструючи свої уміння. А під гучні оплески із залу щоразу лунало «Браво».

Чудові номери, яскраві костюми, душевна атмосфера сприяли тому, що вечір промайнув дуже швидко. А насамкінець концерту випускники колективу підготували сюрприз для гостей – випускний вальс, який став вишенькою на торті незабутнього танцювального вечора від «Подоляночки».

Фото без описуФото без описуФото без опису