ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

  • 412

Фото без опису

Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акту-рішення сесії Гайворонської міської ради "Про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних  напоїв, вин столових на території  Гайворонської  міської ради"

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових" від 22.03.2018 року №2376-VIII, та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Гайворонської міської ради повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акту рішення Гайворонської  міської ради "Про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних  напоїв, вин столових на території  Гайворонської  міської ради" та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів.

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Гайворонської міської ради

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті міської ради за адресою: Гайворонська міська рада 26300, Кіровоградська область, м. Гайворон, вул. Василя Стуса, 30, тел. 05254 2-17-35, e-mail haivoron_miskrada@i.ua