У МІСЬКВИКОНКОМІ: САДОЧКИ ЙДУТЬ НА КАНІКУЛИ

  • 516

Фото без опису

Учора, 8 червня відбулось засідання п’ятого позачергового виконкому міської ради. Вів засідання міський голова Роман Волуйко.

Відповідно затвердженого порядку денного було розглянуто ряд важливих питань.

Заслухавши інформацію начальника відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я міської ради Людмили Гуртовенко, виконком прийняв рішення звернутися з поданням до Гайворонського районного суду про призначення опікуна над недієздатним громадянином.

Також беручи до уваги доповідь керівника служби у справах дітей Гайворонської міської ради Надії Рябоволик, у зв’язку з закінченням терміну перебування дітей в патронатній сім’ї, виконавчий комітет вирішив вивести дітей з сім’ї патронатного вихователя та розірвати договір.

Окрім того, рішенням виконкому надано дозвіл комунальному закладу "Гайворонський міжшкільний навчально-виробничий комбінат" Гайворонської міської ради на продовження терміну оренди орендованого комунального майна згідно з переліком.

Насамкінець засідання члени виконкому зважаючи на необхідність проведенням поточних ремонтів приміщень закладів дошкільної освіти та з метою дотримання вимог безпеки життєдіяльності дітей прийняли рішення тимчасово призупинити освітній процес у закладах дошкільної освіти міської ради згідно з графіком, що додається.

На цьому виконком свою роботу завершив.

Фото без опису