МАЙБУТНЄ ЗА РОБОТОТЕХНІКОЮ

  • 444

Фото без описуВ комунальному закладі «Гайворонський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» відбулася знакова подія, що повинна дати поштовх  розвитку одного з найактуальніших напрямків розвитку сучасного світу - робототехніки.

 

Фото без опису

За підтримки голови  Гайворонської  територіальної громади Романа Волуйка було влаштовано зустріч вчителів фізики, математики та інформатики з представниками  компанії  «Robocode», засновником якої є випускник Гайворонської ЗОШ №1 Роман Божок. Це  школа програмування для  дітей віком від 8 до 18 років, яка має 85 відділень у семи країнах світу і  працює в таких напрямках:  робототехніка, розробка програмного забезпечення, розробка  комп’ютерних ігор, WEB – програмування.


Фото без описуРоман Божок і його колеги  Євген Пунов,  співзасновник компанії  та  Андрій Ліфан, керівник відділу розробок  прибули в МНВК 27 травня з  «Набором обладнання для програмування і моделювання робототехніки «IMPRO SMART ROBOTS».

Фото без опису Під час зустрічі Роман Божок актуалізував значення програмування і робототехніки для людства та провів  майстер-клас для вчителів, під час якого на практиці показав можливості сучасних технічних засобів  навчання, власноруч розроблених працівниками «Robocode». 

Фото без описуЄвген Пунов провів цікаве  заняття для учнів, використавши для цього  Ardnino Uno, світлофори, різноманітні датчики  та відзначив високий рівень підготовленості  школярів. Під час навчання не було жодної дитини, яку  воно не зацікавило. В усіх хлопчиків та дівчат горіли очі, вони пробували під’єднати пристрої та запрограмувати їх, цікавились, чи буде продовження таких занять.

А продовження такої цікавої роботи буде! Адже  гості комбінату подарували  «Набір обладнання для програмування та моделювання робототехніки “IMPRO SMART ROBOTS”», який коштує майже 100 тисяч гривень, Комунальному закладу «Гайворонський навчально-виробничий комбінат»,  щоб діти громади мали можливість долучитись до світу сучасних технологій, за що їм наша щира подяка.


Детальніше про школу робототехніки та програмування для дітей --> ROBOCODE

Фото без опису Фото без опису

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

https://rada.info/upload/users_files/04055297/fa9eebe3f3c4bfddb718832a329e0743.png https://rada.info/upload/users_files/04055297/a362f4a7ca940a7cca2cc82b5498b118.png https://rada.info/upload/users_files/04055297/d5107971df1c2eab18315d3a5689e87f.png