ЗНО З МАТЕМАТИКИ

  • 564

 

Фото без опису

До уваги випускників закладів загальної середньої освіти Гайворонської міської ради!

Відповідно до графіку проведення зовнішнього незалежного оцінювання, 28 травня 2021 року, відбудеться тестування з математики в смт. Благовіщенське, на базі Благовіщенського навчально-виховного комплексу №1 "Гімназія-заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти "Сонечко" Благовіщенської міської ради Кіровоградської області за адресою: м. Благовіщенське, вул. Заводська, 7.

В тестуванні з математики візьмуть участь 45 випускників закладів освіти  Гайворонської міської територіальної громади.

Шановні випускники! Обов'язково перевірте наявність документів – запрошення-перепустка, сертифікат, документ, що посвідчує особу.

А також подбайте про засоби особистого протиепідемічного захисту, наявність масок, антисептиків для рук та забезпечте себе негазованою питною водою.

 Для організованого перевезення випускників до пункту тестування задіяні шкільні автобуси КЗ "Гайворонський ліцей №1" та Бандурівського ліцею Гайворонської міської ради. Відділ освіти, молоді та спорту Гайворонської міської ради виділив кошти на заправку транспорту, тому для учнів проїзд буде безкоштовним.

Відправлення автобусів  з площі біля стоматполіклініки о 9.00 годині ранку 28 травня 2021 року. Будьте пунктуальні, не запізнюйтеся.

Бажаємо успіхів та відмінних результатів! Впевнені, що ви здобули міцні знання та добре складете тестування.

 

Консультант КУ "Гайворонський центр

професійного розвитку педагогічних працівників"                      Галина Гончарук