ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

  • 404

     Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 20 травня 2021 року, проведено засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Основне питання порядку денного, що розглядалось на засіданні - проведення туристичного фестивалю “GOODoK_FEST” та стан епідеміологічної ситуації на території міської територіальної громади, пов’язаної з поширенням COVID-19. З даного питання доповіли керівники закладів охорони здоров’я та Держпродспоживслужби. Ними було зазначено про необхідність посилення контролю за дотриманням карантинних вимог, представникам торгових точок та інших суб’єктів господарської діяльності, які будуть присутні та братимуть участь у даному заході, дотримуватись маскового режиму, користуватися антисептиками та дотримуватися дистанції.

Також було розглянуто питання, щодо роботи дитячих пришкільних оздоровчих таборів та оздоровчого табору “Чайка”. Заслухавши інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Шаповал Наталії та в.о. заступника начальника Гайворонського управління головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області Томашевської Алли, було вирішено не організовувати літні пришкільні табори на період канікул у 2021 році та комісійно обстежити стан готовності табору “Чайка” до прийому дитячої зміни у 2021 році і за рішенням комісії розпочати роботу табору не раніше 10 червня 2021 року.