Аби уникнути надмірних витрат на газ — обирайте тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

  • 713

Фото без опису

ТОВ «Вінницягаз Збут» пропонує своїм клієнтам зменшити фінансове навантаження під час опалювального сезону, скориставшись тарифом «Твій газ Рівномірний платіж».

Дана пропозиція дозволить розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг енергоспоживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує за газ рівними частинами.

У рамках пропозиції ціна блакитного палива не змінюватиметься і складатиме 7,99 грн за кубометр. Перейти на тариф можна до 31 серпня нинішнього року, а діятиме він до 30 квітня наступного.  

Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

«Відсутність надмірних сум у платіжках під час холодів – головна перевага тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» . За цим тарифом взимку наші клієнти можуть сплачувати менше, ніж реально споживають. Особливо ті, хто мають котли та індивідуальне опалення», – коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

 Для переходу на «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву-приєднання:

Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

Аби отримати консультації та детальнішу інформацію, потрібно звертатися за телефоном: (067)-433-11-89.

Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня усіх українців автоматично перевели на річні контракти на газ із фіксованою ціною. Втім, клієнти «Вінницягаз  Збуту» мають змогу обрати й інші тарифи, ознайомитися з якими можна на сайті компанії.