ПЕРЕДАЙ МЕНІ ПАМ’ЯТЬ

  • 332

 

Все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. Все далі від нас той пам’ятний День Перемоги.

Напередодні Дня пам’яті та примирення, світлого свята Дня Перемоги Гайворонська міська рада запускає проєкт «Передай мені пам'ять» (https://gromada.org.ua/.../dorogami-peremogi-11-29-13-06.../), як данину пам'яті, поваги і подяки тим, хто став на захист Батьківщини у Великій Вітчизняній війні.

З цього проєкту починається велика робота громади, спрямована на збереження пам'яті про тих, хто зберіг для нас мир. Ми – нащадки переможців. Ми повинні зберегти пам'ять про подвиг наших батьків, дідів і прадідів. Ця страшна кровопролитна війна торкнулася кожної родини. У кожній сім'ї є ті, хто залишився на полях битв, ті фронтовики, хто пішов від нас уже після війни. А є і фронтовики – наші сучасники, ветерани, які живуть поруч із нами. Всі ці люди захистили наш світ від фашизму.

Якщо у вашому сімейному альбомі дбайливо зберігаються фотокартки родичів-фронтовиків, ви знаєте їхні фронтові історії – поділіться спогадами. Надсилайте нам електронні копії цих фотографій та історії на e-mail: info@gayvoron-miskrada.gov.ua