ВСТУП ДО ВІЙСЬКОВОГО УЧИЛИЩА

  • 403

Фото без описуСлужба у справах дітей Гайворонської міської ради звертає увагу дітей пільгових категорій про можливість  здобути якісну освіту у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного   і пов'язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

 Військово-морський ліцей - заклад загальної середньої освіти III ступеня Міністерства оборони України, який у 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса і продовжив працювати над вихованням майбутніх захисників Вітчизни.  

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово- морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення  рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово- морський ліцей - єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка.

СМР-1 (STANAG.6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vmlorg.ua/, http://vmLmozello.com/та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/BificbKOBO - морський ліцей та за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060,0958165506,0979163559.