ОГОЛОШЕННЯ

  • 1239

Фото без опису

Гайворонська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

головного спеціаліста з соціального захисту та забезпечення  відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров'я ;

головного бухгалтера відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров'я;

головного спеціаліста з охорони здоров'я відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров'я.

Вимоги до кандидатів на посади головних спеціалістів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі або стаж роботи в інших сферах не менше 1 року, вміння працювати на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду головного бухгалтера: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста (за економічним напрямком), стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • Заяву про участь у конкурсі встановленого зразка
  • Заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками (трудова діяльність, автобіографія)
  • Дві фотокартки розміром 4*6 см
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня
  • Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.
  • Копію документа, який посвідчує особу (паспорт)
  • Копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних)

Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ на перевірку та оцінку знань Конституції України, законів України "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції", "Про місцеве самоврядування в Україні", законодавства з урахуванням посадових обов’язків

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення, за адресою: м. Гайворон, пл. Героїв Майдану, 5, каб №5.