КЕРІВНИКИ ОБЛАСТІ ТА РАЙОНУ ВИСОКО ОЦІНИЛИ НОВОЗБУДОВАНЕ ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ЛІКАРНІ

  • 667

Фото без опису      Фото без опису    Фото без опису

Сьогодні Гайворон з робочим візитом відвідали т.в.о. голови Кіровоградської облдержадміністрації Валерій Жалдак та голова Голованівської районної державної адміністрації Олег Голімбієвський. Метою візиту стало ознайомлення з ходом виконання робіт по реконструкції приймального відділення КНП Центральна міська лікарня Гайворонської міської ради.

Нагадаємо, що добудова приймального відділення лікарні відбувається завдяки Програмі Президента України «Доступна медицина». Роботи було розпочато восени минулого року. Нове відділення збудоване за сучасними вимогами буде об лаштоване новою медичною технікою і зможе надавати широкий спектр медичних послуг. Наразі будівельні роботи у відділенні на фінальній стадії.

В супроводі міського голови Романа Волуйка та т.в.о. головного лікаря медзакладу Алли Пісової поважні гості оглянули новобуд, поспілкувались з медиками та представником підрядника, який виконує будівельні роботи.

І керівник ОДА Валерій Олександрович, і голова РДА Олег Дмитрович були приємно вражені побаченим. Вони високо оцінили роботу Гайворонської міської ради на чолі з міським головою, які приймають активну участь в розбудові мед закладу, зокрема відзначили вагомий вклад міської влади в забезпечення нового відділення необхідним медичним обладнанням, яке було придбано за кошти міського бюджету, а саме відеогістероскопу, відеогастроколоноскопу, УЗД та ін.. Такий підхід до роботи на думку керівників має слугувати прикладом для інших громад району та області.

Окрім того Валерій Олександрович, міський голова Роман Волуйко у спілкуванні з представником підрядника наголосив на необхідності усунення виявлених недоліків, недопрацювань.

Насамкінець візиту Олег Дмитрович наголосив, що Гайворонська лікарня, завдяки здійсненій роботі з добудови приймального відділення, завдяки підтримці міського голови, підписанні пакетів послуг від НСЗУ взяла хороший старт на шляху позитивних перетворень і в подальшому міська влада і заклад мають підтримувати цей високий темп, розвивати заклад, покращувати послуги, розширювати їх спектр для зростання якості медицини в громаді та всьому західному окрузі Кіровоградської області.