ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО ГАЙВОРОНСЬКОЇ ТГ

  • 695

Фото без описуВеликдень недаремно називають найсвітлішим святом у році. Ми з нетерпінням і трепетом чекаємо цей день: хтось, щоб закінчити сорокаденний піст, хтось поласувати традиційною рум’яною паскою, хтось, щоб прикрасити пасхальні яйця і почути довгоочікуване "Христос Воскрес!".

Поряд з очищенням душі перед Великоднем прийнято очищати і прикрашати навколишній простір. Гайворонська ТГ запрошує всіх бажаючих долучитися до святкування Світлого Свята та прикрасити Великоднє дерево нашого міста.

Традиція прикрашати Великоднє дерево прийшла з Європи порівняно нещодавно, але вже прижилася в Україні, і навіть обзавелася виключно українськими особливостями. Адже у нас стільки орнаментів, національної символіки, що зробити таке дерево в українському стилі не складе труднощів.

Тож давайте разом прикрасимо наше ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО, яке буде окрасою прийдешнього свята, нестиме в нього радість і весняний настрій. А кожна писанка, створена і принесена Вами, стане оберегом для нашої громади.

Місце та період проведення: з 29 квітня - 2 травня, Центр культури та дозвілля ( колишній районний Будинок культури) місто Гайворон, вул. Василя Стуса, буд. 17