МІСЬКА РАДА, КОЛЕКТИВИ ВІДДІЛІВ ТА УСТАНОВ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ЗАГАЛЬНОЇ ТОЛОКИ

  • 486

Фото без описуМісячник благоустрою громади в розпалі. А тому гайворонці, колективи установ та організацій громади виходять на толоки, щоб прибрати сміття, підрізати дерева та кущі, висадити молоді дерева, побілити бордюри, насадження, облагородити свої території, клумби, парки тощо.

Сьогодні до загальноміської толоки долучились працівники апарату міської ради, відділів та комунальних закладів освіти, культури тощо.Фото без опису

Колектив міськради розділився на кілька частин і допомагав прибирати як біля приміщення міської так і на території сіл громади, зокрема в селах Солгутове, Соломія, Хащувате, Мощене, Казавчин, Червоне та ін.

На прибирання також вийшли педагогічні колективи шкіл, дитсадків, закладів культури.

Фото без описуВ ході толоки прибирались клумби, збиралося сміття, видалялись хащі.

Такі суботники і толоки триватимуть і надалі.

Виконавчий комітет міської ради висловлює слова подяки усім працівникам апарату і відділів міської ради, колективам установ та комунальних закладів, колективам підприємств та організацій, які виявили бажання і долучаються до робіт звесняного облагородження території громади, які допомагають технікою та матеріалами. Спільними силами ми зробимо нашу громаду квітучою,охайною і чистою.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису