Шукаєте роботу чи працівника – Вам на ярмарок вакансій

  • 488

 

Виконуючи посередницькі функції на ринку праці, державна служба зайнятості допомагає роботодавцям отримати кваліфіковану робочу силу, а шукачам роботи – віднайти потрібного роботодавця, а отже й робоче місце. 

Ефективною формою поєднання інтересів обох сторін є проведення ярмарків та міні-ярмарків вакансій. У рамках такого заходу роботодавець презентує підприємство, перелік актуальних вакансій, характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій.

У свою чергу, шукачі роботи, з перших вуст, отримують інформацію про підприємство, наявність вільних робочих місць,  можливість особисто презентувати себе роботодавцю та отримати відповіді на запитання, що пов'язані з працевлаштуванням. 

Важливим аспектом ярмарків та міні-ярмарків вакансій є безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними, під час якого обидві сторони мають отримати відповіді на всі запитання та вирішити питання власного працевлаштування та добору кадрів.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості