ОЗЕЛЕНЕННЯ МІСТА

  • 484

Фото без опису

Весна – саме час подумати про озеленення території міста. По всій Україні у ці дні проходять акції з висадки молодих дерев. Цього тижня таку акцію самостійно організував гайворонець Анатолій Січкар. Проживаючи по вулиці Богдана Хмельницького Анатолій постійно переймається станом скверу, що примикає до його будинку. В минулому році тут було видалено ряд аварійних дерев. Тож чоловік, не чекаючи допомоги самотужки взявся відновлювати втрачені насадження.

Він з товаришем Анатолій Кузьменко, не без допомоги найменших гайворонців, висадили 650 молодих дерев дуба та береки в сквері, що на розі вулиць Богдана Хмельницького та Чернишевського.

Анатолій сподівається, що молоді деревця наберуться сили і сквер знову стане більш зеленим і пишним, тішитиме своїм затінком і прохолодою влітку усіх гайворонців і гостей міста. Окрім того Анатолій разом з іншими ветеранами афганістану сьогодні займається присвоєнням скверику імені воїнів-інтернаціоналістів та певного статусу.

Після озеленення допомогу у прибиранні скверу надали діти-спортсмени баскетбольного клубу «Гайворон» зі своїми батьками та наставниками Олександром Дятленком та Сергієм Малютою. Допомагали у вивезенні гілля і сміття КП «Гайворонський комунальник».

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису