ДО ВІДОМА БАТЬКІВ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

  • 357

Фото без опису

 

З метою забезпечення вчасного зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів дошкільної та загальної середньої освіти комунальний заклад "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради інформує, що з 05 квітня 2021 року розпочалося проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини.

Звертаємо увагу батьків, які мають дітей з особливими освітніми потребами, на необхідність збору відповідних документів для проведення комплексної оцінки розвитку дитини та своєчасного отримання відповідного висновку. Також, доводимо до відома батьків дітей, які мають розпочати здобуття дошкільної та початкової освіти на інклюзивній формі вперше, про можливість дистанційного подання документів для проведення комплексної оцінки через автоматизовану систему роботи інклюзивно-ресурсних центрів (https://ircenter.gov.ua/).

Комплексна оцінка здійснюється в комунальному закладі "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради за адресою: м. Гайворон, вул. Великого Кобзаря 1/18

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису