ШКОЛЯРІ ТА КЕРІВНИКИ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ З ВІДНОВЛЕННЯ ЛІСУ

  • 751

Фото без описуЩорічно, напередодні дня довкілля лісівники України проводять загальноукраїнську акцію «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України.

Метою Акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

 

Фото без описуСьогодні, 9 квітня така акція відбулась у масиві Вільховатського лісництва поблизу села Мощене. До участі у висадці долучились школярі Хащуватського ліцею та керівництво міської ради.

Міський голова Роман Волуйко, секретар міської ради Володимир Сікорський, депутат міської ради і сільгоспвиробник Віталій Пойда, керівник Гайворонського РС УДСНС Василь Василь Байбуз спільно з школярами та лісівниками на території 0.9 гектара було висадили 4500 саджанців дуба звичайного.

 

 

Фото без описуПройде багато років допоки ці молоденькі дубки стануть величними дубами. А покищо вони підростатимуть і розширюватимуть лісову екосистему. Адже ліс - це легені планети.

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису