ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ПРИЗУПИНЕННЯ З 12 КВІТНЯ 2021 РОКУ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

  • 749

 

 

Вчора, 08 квітня 2021 року,  проведено засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Основним питанням порядку денного, що розглядалось на засіданні – визначення подальших карантинних обмежень на території громади в зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, пов’язаною з поширенням COVID 19, пневмонії та респіраторних захворювань.

Комісією було наголошено, що станом на 8 квітня 2021 року Кіровоградська область, в тому числі територія Гайворонської міської територіальної громади знаходиться в помаранчевій зоні.

З даного питання доповіли керівники закладів охорони здоров’я, Держпродспоживслужби, відділів освіти та культури. На сьогодні маємо проблему із стаціонарним лікуванням.

З приводу поширення COVID 19 членів комісії проінформовано про випадки захворювання учнів та працівників окремих навчальних закладів. З метою недопущення загострення епідеміологічної ситуації членами комісії прийнято рішення про призупинення з 12 квітня 2021 року освітнього процесу у закладах дошкільної освіти та переведення на дистанційне навчання заклади загальної середньої освіти територіальної громади та рекомендувати переведення на дистанційне навчання заклади професійної (професійно-технічної) освіти.

Також членами комісії прийнято рішення про створення робочої групи з метою постійного моніторингу та організації рейдових перевірок за дотримання карантинних правил в установах, підприємствах та організаціях, а також суб’єктами господарювання.

Подальші рішення комісії ТЕБ та НС про посилення карантинних обмежень залежатимуть від епідемічної ситуації в нашій громаді. Тому,  закликаємо усіх мешканців Гайворонської громади дотримуватися правил карантину та не нехтувати власним здоров’ям і наших близьких.

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ: