МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

  • 509

Фото без опису

7 квітня Міжнародне співтовариство відзначало Всесвітній день здоров’я. Щорічно День здоров’я святкує майже 200 країн — членів Всесвітньої Організації Охорони Здоров′я. Головна мета свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способу життя та вчасної профілактики захворювань.

 

 

 

Фото без описуДо цієї дати працівники КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» спільно з лікарем-наркологом КНП «ЦМЛ» ГМР Мельник Ларисою Олексіївною провели профілактичну зустріч для студентів групи Е-201 Гайворонського  політехнічного коледжу  «Молодь обирає здоровий спосіб життя».

 Лікар-нарколог  змістовно та доступно розповіла присутнім, яку шкоду молодому організму завдає куріння, вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів, які призводять до таких захворювань, як туберкульоз, СНІД, гепатити В і С.  

Лариса Олексіївна наголосила на важливості свідомого та відповідального ставлення до власного життя, відповіла на всі запитання учнів. Завідуюча відділом обслуговування  комунального закладу «Гайворонська міська публічна бібліотека» Оксана Березовська розповіла про цікаві факти правильного харчування для молодого організму, які продукти краще обирати. Також звернула увагу студентів на те, що сьогодні є потреба більше займатися спортом та весь свій потенціал спрямувати на збереження здоров'я, порекомендувала корисні та цікаві книжкові новинки.

 Відвертість та відкритий діалог, приклади з життя та власної професійної діяльності зробили цю зустріч цікавою для усіх присутніх.

 По закінченню зустрічі були роздані інформаційні флаєри «10 правил для покращення здоров'я».

Фото без описуУ відділі абонементу комунального закладу «Гайворонська міська публічна бібліотека» для користувачів оформлено інформаційну поличку «Мудрість здорового життя». Представлена література та періодичні видання, які  інформують  про актуальні проблеми здоров'я, корисні поради, цікаві рецепти правильного харчування та загартовування організму людини. Тематична викладка діятиме до кінця тижня.   

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису