"ГАЙВОРОН У БЛАКИТНОМУ"

  • 584

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Педагогічні працівники комунального закладу "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради напередодні Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм, провели заняття та розважальні ігри для дітей, які відвідують ІРЦ, а також просвітницьку роботу серед жителів Гайворонської територіальної громади. Фахівці відвідали деякі заклади освіти, поспілкувалися з жителями громади, роздали їм інформаційні буклети та закликали охочих долучитися до акції "Гайворон у блакитному".

На сьогодні на території нашої громади проживає 6 діток з розладами аутистичного спектру (РАС), четверо з яких отримують корекційно-розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсному центрі. Двоє дітей навчаються в закладах освіти на індивідуальній формі навчання. Педагоги КЗ "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради завжди готові надати інформаційну підтримку, консультації та рекомендації батькам, педагогічним працівникам щодо розладу спектру аутизму. Саме тому, 2 квітня фахівці ІРЦ провели просвітницьку акцію "Гайворон у блакитному". Всім небайдужим потрібно було сфотографуватися в блакитному, викласти фото в соціальних мережах з хештегом #2квітня #Гайворон_запалиблакитним.

Педагоги центру висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до акції, а також працівникам закладів освіти, які не просто виставили фото, а ще й провели цікаві та інформативні заходи для дітей.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису