На Кіровоградщині вакантні близько 30 робочих місць для продавців

  • 335

 

Фото без описуЗа інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у продавцях продовольчих і непродовольчих товарів, а також продавцях-консультантах. 

Роботодавці області потребують 15 продавців продовольчих товарів, 8 продавців непродовольчих товарів та 3 продавців-консультантів. Продавці потрібні як у великих торгівельних мережах, так і у невеликих магазинах різного профілю (продовольчі товари, товари ветеринарної медицини, канцелярське приладдя, автомобільні деталі та аксесуари, одяг, квіти та ін.).

Актуальними є вакансії для продавців у таких районах Кіровоградщини: 

Бобринецький – 1 вакансія продавця продовольчих товарів;

Долинський – 5 вакансій продавця продовольчих товарів;

Знам’янський – 4 вакансії продавців непродовольчих товарів та 3 вакансії продавців продовольчих товарів;

 Кропивницький – 4 вакансії продавців продовольчих товарів, 3 вакансії продавців-консультантів та 2 вакансії продавців непродовольчих товарів;

Новоархангельський  – 1 вакансія продавця непродовольчих товарів;

Олександрійський  – 1 вакансія продавця продовольчих товарів;

 Світловодський – по 1 вакансії продавця продовольчих товарів та продавця непродовольчих товарів.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 6000 до 7700 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи і навичок у роботі з ПК та касовим апаратом.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості