НАЗУСТРІЧ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

  • 547

Фото без описуНа минулій сесії міської ради було затверджено Програму видачі довідок на території старостинських округів. Це рішення було назустріч жителям громади і дозволило спростити і наблизити послуги з видачі довідок громадянам. До цього часу отримання довідок громадянами в селах громади було ускладнено необхідністю завірення довідок у міській раді. Довідки будуть безкоштовні. Хоча раніше, до створення громади, в селах видача довідок була платною.

На виконання вимог рішення сесії сьогодні, 2 квітня, начальником відділу діловодства та контролю Гайворонської міської ради Світланою Рибак було організовано та проведено навчання дляФото без опису діловодів Гайворонської міської територіальної громади щодо видачі громадянам тієї чи іншої довідкової інформації на місцях, в старостинських округах.

Зустріч мала на меті надати професійну допомогу діловодам при роботі з документами, які оформляються посадовими особами місцевого самоврядування,  а також підвищити компетентність учасників навчання у вирішенні тих чи інших завдань.

Тепер жителі громади зможуть отримувати довідки на місцях у діловодів старостинських округів без зайвих клопотів і витрати часу.

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису