КОНКУРСНА КОМІСІЯ ВИЗНАЧИЛА ПРЕТЕНДЕНТА НА ПОСАДУ ГЕНДИРЕКТОРА ЦЕНТРАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ

  • 390

 

 

Відповідно розпорядження міського голови від 23 лютого 2021 року міською радою було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня». Упродовж місяця з дати оголошення конкурсу кандидати мали можливість подати відповідний пакет документів.

26 березня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії, на якому було розглянуто заяви претендентів. В результаті опрацювання поданих документів комісія колегіальним рішенням шляхом відкритого голосування допустила до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади генерального директора КНП «Центральна міська лікарня» Гайворонської міської ради трьох претендентів:

ТОМАШЕВСЬКОГО Андрія Анатолійовича – лікаря дерматовенеролога поліклінічного відділення КНП «Гайворонська центральна міська лікарня»

СКРИПНИКА Олександра Анатолійовича – заступника директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації

ТІМУША Романа Сергійовича – депутата міської ради 8 скликання

Власне конкурс відбувся в понеділок 29 березня 2021 року в сесійній залі міської ради. На самому початку конкурсу відповідно Положення про проведення конкурсу було здійснено жеребкування відповідно порядковості виступів претендентів.

В підсумку, беручи до уваги зміст виступів конкурсантів та зробивши певні висновки члени комісії відкритим голосуванням підтримали на посаду генерального директора КНП «Центральна міська лікарня» Гайворонської міської ради Олександра Анатолійовича Скрипника, який, на думку більшості членів комісії, зумів найбільш чітко і повно проаналізувати проблеми лікарні та доніс до комісії план розвитку закладу, його перспективи.

Далі кандидатуру на посаду гендиректора лікарні має затвердити сесія міської ради.

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ: