ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ПРИЗНАЧЕННЯ КЕРІВНИКА ЛІКАРНІ

  • 433

Фото без опису Фото без опису 

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ПРИЗНАЧЕННЯ КЕРІВНИКА ЛІКАРНІ

Сьогодні, 31 березня, відбулось засідання десятої позачергової сесії міської ради сьомого скликання. На сесію було винесено чотири питання порядку денного головне з яких – погодження призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня» Гайворонської міської ради.

Прийнявши порядок денний депутати заслухавши інформацію секретаря міської ради Володимира Сікорського, який також є головою конкурсної комісії. Згідно результатів конкурсу переможцем шляхом відкритого голосування було визначено Скрипника Олександра Анатолійовича, заступника директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА. Участь в конкурсі також взяли лікар дерматовенеролог поліклінічного відділення Гайворонської ЦМЛ Томашевський Андрій Анатолійович та депутат міської ради Тімуш Роман Сергійович. (Відеозйомку проведення конкурсу можна переглянути на офіційному сайті міської ради та на Youtube)

Фото без описуДо слова був запрошений і сам претендент. Олександр Анатолійович коротко розповів про себе та презентував свою програму дій щодо лікарні та відповів на ряд запитань депутатів міської ради. Проте, на відміну від членів конкурсної комісії, депутати не підтримали його кандидатуру. В ході голосування не вистачило одного голосу для того, аби погодити призначення керівника головного медзакладу громади – 13 «За!», 9 «Проти!», 3 «Утримались», 1 не голосував, 1 відсутній. Питання керівника лікарні залишається відкритим.

Також депутати своїм голосуванням затвердили Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів на території Гайворонської територіальної громади на 2021-2025 роки, дали згоду на прийняття майна відділу з питань надання адміністративних послуг Гайворонської районної державної адміністрації з державної власності до комунальної власності Гайворонської міської ради, а також затвердили Програму видачі довідок на території старостинських округів Гайворонської міської територіальної громади.

На цьому сесія свою роботу завершила.

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису