РОЗУМІННЯ ІНКЛЮЗІЇ – РІВНІСТЬ ПРАВ

  • 497

 

На базі комунального закладу "Інклюзивно-ресурсний центр" було проведено семінар для батьків дітей з особливими освітніми потребами(ООП) на тему: "Розуміння інклюзії – рівність прав". Метою семінару було залучити батьків до активної співпраці з інклюзивно-ресурсним центром, закладами дошкільної та загальної середньої освіти, а також розширити і збагатити їх знання про систему організації інклюзивного чи індивідуального навчання.

В семінарі взяла участь Поліщук Наталія Анатоліївна, представник служби у справах дітей Гайворонської міської ради та висвітлила питання "Про Порядок зарахування осіб з особливими освітніми потребами до спеціальних закладів освіти, їх відрахування, переведення до іншого закладу освіти". Також було проведено  декілька тренінгових вправ з використанням технік нетрадиційного малювання, кольоротерапії та пісочної анімації.

Колектив комунального закладу "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради щиро дякує всім батькам та законним представникам дітей за участь та співпрацю.

  

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ: