НАВЧАЄМОСЬ, МОДЕРНІЗУЄМО, ВПРОВАДЖУЄМО

  • 610

Фото без опису

На базі КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» відбувся семінар- тренінг «Як зробити бібліотеку цікавою та корисною для громади». Його мета: виявлення невикористаних резервів для покращення роботи книгозбірень, визначення пріоритетних напрямків діяльності, вироблення перспективного бачення власного професійного розвитку, активізація та залучення партнерів до співпраці.

Під час заходу було проведено моніторинг діяльності бібліотечних установ за 2020 рік, знайомство з сайтом Гайворонської міської територіальної громади та надано інформаційне повідомлення «Бібліотека як майданчик для здобуття цифрової грамотності». Працівники, що очолюють книгозбірні протягом не менше п’яти років коротко ділилися своїм власним досвідом роботи та перспективами на майбутнє. Учасники працювали над створенням цільової комплексної програми «Бібліотека. Влада. Громада. Разом до спільної мети», яка буде слугувати зразком для створення власних програм бібліотекарям громади.

В кінці заходу присутні дійшли висновку, що успіх приходить тільки до тих, хто живе потребами громади, переймається її проблемами та надбаннями, робить все для того, щоб завтрашній день був кращий ніж сьогоднішній, щоб бібліотекар зміг задовольнити зростаючі запити користувачів, створити комфорт і затишок в бібліотечній оселі.

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису