ОБМІН ДОСВІДОМ ЩОДО НАВЧАННЯ СЛАБОЗОРИХ І НЕЗРЯЧИХ ДІТЕЙ

  • 608

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

На минулому тижні комунальний заклад "Інклюзивно-ресурсний центр" Гайворонської міської ради  взяв участь в обласному семінарі-нараді на тему: "Школа комфорту" або "Світ без обмежень", який відбувся на базі комунального закладу "Світловодська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради". Метою семінару був обмін досвідом та взаємодія з фахівцями ІРЦ області щодо навчання слабозорих і незрячих дітей.

У семінарі безпосередньо взяли участь та провели нараду для керівників ІРЦ Ельза Володимирівна Лещенко, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Світлана Павлівна Янкул, начальник відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, Інна Володимирівна Червонець, директор ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти та Олена Миколаївна  Дорошенко директор КУ  "Інклюзивно-ресурсний центр № 1" Міської ради міста Кропивницького.

Далі фахівці Світловодської спеціальної школи провели учасникам заходу оглядові екскурсії з метою ознайомлення з роботою закладу, а також продемонстрували обладнання та наочний матеріал для роботи з дітьми  з порушенням зору.

Отож, хочеться щиро подякувати всім організаторам семінару, який проходив в дружній, теплій атмосфері, за висвітлення найбільш актуальних та проблемних питань сьогодення.

 

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису