ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ БУДІВНИЦТВА ОДА ОЦІНИВ ГРАФІК ВИКОНАННЯ РОБІТ З ДОБУДОВИ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДІДЛЕННЯ ЛІКАРНІ

  • 422

Фото без описуТривають будівельні роботи з добудови приймального відділення Гайворонської центральної міської лікарні в рамках проекту "ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО".

Наразі будівельники виходять на завершальний етап робіт. Проводиться облицювання стін, підлоги, стелі, малярні роботи тощо.

Сьогодні з інспекцією проведення будівельних робіт лікарню відвідав Олександр Анатолійович Мільто, директор департаменту капітального будівництва та інвестиційної діяльності Кіровоградської облдержадміністрації. Він разом з головою Гайворонської міської громади Романом Волуйком, профільними спеціалістами міської ради, відвідали будівництво, оглянули новобудову і оцінили виконання графіку робіт. Поспілкувавшись з представниками підрядника Олександр Анатолійович наголосив на недоліках і недопрацюваннях підрядника, який врахував зауваження і пообіцяв виконати їх. Окрім того директор департаменту нагадав підряднику про строки завершення будівництва і здачу об'єкту.

Фото без описуНагадаємо, що Гайворонська міська рада уже виділила близько п'яти мільйонів гривень на завершення будівельних робіт з добудови приймального відділення Гайворонської ЦМЛ та 5 мільйонів гривень на придбання необхідного медичного обладнання. 2021 рік Роман Волуйко оголосив роком медицини і започаткував програму "БУДУЄМО ЗДОРОВУ ГРОМАДУ", згідно якої на розвиток головного медзакладу будуть направлені чималі ресурси з бюджету та інших джерел для того, аби жителі громади могли отримувати високоякісні медичні послуги на місці, а лікарня як заклад стала самодостатньою.

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису