МІСТОБУДІВНА ДІЯЛЬНІСТЬ

  • 469

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

18 березня в стінах ДП «ДІПРОМІСТО» відбулась зустріч фахівців інституту з представниками Гайворонської міської ради – міським головою Волуйко Романом Тарасовичем, заступником міського голови Штундером Олександром Миколайовичем та головним архітектором міста Бевзенко Юрієм Тарасовичем.

 

 

У ході зустрічі були обговорені питання розроблення додаткової містобудівної документації з метою уточнення рішень розробленого генерального плану та визначення поступових шляхів його реалізації. На порядку денному стоїть питання виготовлення плану червоних ліній міста із визначенням координат поворотних точок. Так закоординовані межі існуючих та запроектованих вулиць відмежують територій мікрорайонів та кварталів, що в свою чергу надасть більш чітку картину для детального проектування забудови тих чи інших ділянок та дозволить гармонійно планувати будь-яку містобудівну діяльність в місті. Співробітництво триватиме.

 

Нагадуємо, тривають громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проєкті «м.Гайворон Кіровоградської області. Генеральний план міста»  https://haivoron-miskrada.gov.ua/news/1614942675/

 

 

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису