ВІДБУЛАСЬ НАРАДА ЩОДО РОЗВИТКУ СПОРТУ І ФІЗКУЛЬТУРИ В ГАЙВОРОНСЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 467

Фото без описуФото без опису

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА ЩОДО РОЗВИТКУ СПОРТУ І ФІЗКУЛЬТУРИ В ГАЙВОРОНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Сьогодні, в сесійній залі Гайворонської міської ради відбулась нарада з питань стану, проблем і перспектив фізкультури і спорту на території Гайворонської міської територіальної громади.

На нараду за участі голови громади Романа Волуйка, заступника Юлії Пошенко, спеціаліста відділу освіти, молоді і спорту Гайворонської міської ради Василя Ляхова були також запрошені викладачі фізкультури навчальних закладів громади, тренери ДЮСШ, інструктори зі спорту.

В ході наради викладачі Василь Григорович доповів про проблеми фізкультури і спорту в громаді, зокрема щодо недостатнього рівня поширення масового спорту і фізкультури серед молодого покоління.

Тренери і викладачі фізкультури висловили позицію щодо недостатньої підтримки спорту в попередні роки, зокрема відсутність або неналежний рівень матеріально-технічного забезпечення спортзалів, секцій тощо.

У свою чергу Роман Волуйко повідомив, що хоча сьогодні існуючі проблеми в громаді і навантаження на бюджет не дозволяють на повну силу допомогти спорту, проте разом, спільними зусиллями з тренерами і викладачами фізкультури, активістами, небайдужими громадянами влада міста буде докладати зусиль для виведення спорту і фізкультури в громаді на якісно новий рівень. Це робота не одного дня, але вона поступово буде виконуватись. Для початку буде розпочато процес залучення дітей і дорослих до занять фізкультурою і спортом в селах громади шляхом введення графіку роботи спортзалів у школах впродовж дня з відповідним навантаженням на вчителів фізкультури тощо.

Насамкінець зустрічі було висловлено думку, що фізкультура і спорт - це здоров'я громадян, це виховання і культура, які потрібно культивувати серед населення.

ЧИТАЙТЕ НАС ТАКОЖ:

Фото без опису Фото без опису Фото без опису