ГІМНАЗІАДА 2021

  • 1163

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 04 січня 2021 року № 3 «Про затвердження Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2021 рік» і плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року з метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнів та залучення їх до занять фізичною культурою протягом березня-травня 2021 року буде проведено обласну Гімназіаду серед учнів загальної середньої освіти. Згідно затверджених Умов проведення обласної Гімназіади відділ освіти, молоді та спорту Гайворонської міської ради організовує її проведення у визначені терміни з дотриманням санітарних і протиепідемічних заходів на зональному етапі. Цього року зональні етапи проводяться в 8 регіональних групах. Гайворонська міська територіальна громада належить до І групи учасників разом з Вільшанської, Голованівською, Заваллівської, Благовіщенської, Побузької, Перегонівської територіальних громад. Команди, які займуть 1 місця в 8 групах, розігрують 1-8 місця у фінальних змаганнях.

10 березня 2021 року відбулася обласна Гімназіада змагань з настільного тенісу. Гайворонщина приймала гостей з Голованівської, Заваллівської, Благовіщенської територіальних громад. Змагання відбувалися у спортивному залі КЗ "Гайворонський ліцей №2". Приємно відзначити, що команда з Гайворонської громади виборола можливість брати участь у фіналі Гімназіади з тенісу, який відбувся 13 березня на базі Мар’янівської ТГ, а Куленкова Ганна випускниця Долинівської філії КЗ «Гайворонський ліцей №1» стала чемпіонкою в особистому заліку!

17 березня 2021 року на базі КЗ "Гайворонська дитячо-юнацька спортивна школа" відбулися зональні змагання обласної Гімназіади з баскетболу 3х3 для дівчат. За право стати учасником фінальних змагань боролися команди із Гайворонської міської та Завалівської селищної територіальних громад. Честь Гайворонщини захищали учні КЗ "Гайворонський ліцей №2" Ткаченко Євгенія, Танасійчук Анна, Чінгарьова Ліза, Капущак Яна (вчитель Гайда А.С.). Команда дівчаток з КЗ «Гайворонський ліцей №2» виборола перемогу.

Тож вітаємо наших учнів з вдалим початком Гімназіади!!!