КЕРІВНИК АГЕНСТВА МІСЦЕВИХ АВТОДОРІГ В ОБЛАСТІ ПРОІНСПЕКТУВАВ СТАН ГІДРОСПОРУДИ І МОСТУ ГАЙВОРОН - СОЛГУТОВЕ

  • 914

Фото без описуМинулого тижня під час візиту до Гайворона заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Поліщука, окрім відвідання вузькоколійки і інспектування процесу будівництва прийомного відділення лікарні, Сергій Юрійович також на прохання міського голови, який стурбований станом мосту, виїздив на гідроспоруду Гайворонської ГЕС. Представник ОДА у супроводі міського голови Романа Волуйка та представників ГЕСу оглянули стан несучих споруд мосту, що з’єднує Гайворон і Солгутове.

Стурбованість викликає видимі руйнування на деяких залізобетонних елементах споруди. Тож оглянувши їх Сергій Поліщук спрямував до Гайворона спеціалістів Державного підприємства «Агентство місцевих автомобільних» у Кіровоградській області. Керівник підприємства Анатолій Зорькін особисто відвідав Гайворон зі своїми спеціалістами, а також з представниками профільних підрядних організацій ТОВ МІСТ ІНЖІНІРІНГ та «ТОВ ІНЖИНІР БУД ПРОЕКТ». Зустрівшись з міським головою Романом Волуйком дорожники і мостобудівники, проектанти, в супроводі керівника ГЕСу провели огляд конструкцій мосту. В результаті Анатолій Олександрович повідомив, що Агентство автомобільних доріг розпочне процедуру підготовки до розробки проектно-кошторисної документації для ремонту гідроспоруди. Це досить складний і довготривалий процес, враховуючи специфіку гідроспоруди, яка одночасно є греблею гідроелектростанції і мостом. Але ця робота необхідна для збереження мосту і гідроспоруди. Представники гідроелектростанції також заявили про готовність до співпраці у процесі підготовки проекту і відповідних робіт.

Після цього також було здійснено виїзд на автомобільний міст через річку Ташличка, що по вулиці Шевченка, який також потребує ремонту. Але оскільки даний міст не належить до компетенції Агентства місцевих автомобільних доріг, то спеціалісти, оглянувши його дали рекомендації стосовно процедури підготовки документів і проведення відповідного ремонту.