БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ В ПІДТРИМКУ ЮНОГО ДАРУВАННЯ

  • 642

Фото без опису10 березня в приміщенні спортивно – оздоровчого комплексу «АВіК» відбувся благодійний концерт в підтримку юного дарування Юрія Лаби. Вечір був присвячений тому, щоб допомогти Юрію придбати свій професійний інструмент.

Юра навчався у Гайворонській дитячій музичній школі по класу труби, викладача Станіслава Петровича Ковбасюка. З перших уроків було зрозуміло, що Юра дуже здібна дитина. Він трудолюбивий, відповідальний, уважний, завжди прислуховувався до всіх зауважень та порад викладача. І саме своєю завзятістю він досягнув високих результатів у музиці.

Свого часу закінчив Уманське музичне училище, по класу труби, викладача Беспоясного Володимира Андрійовича, а зараз Юрій Лаба студент першого курсу Тамбовського університету культури.

Концерт відбувся за участі естрадного складу народного аматорського ансамблю «Будьмо», яким керує гітарист-віртуоз, самодіяльний композитор та виконавець Юрій Притуляк.

На вечорі були присутні меценати та запрошені гості, які, отримали велике задоволення від чудової музики, хорошої атмосфери та зарядились гарним настроєм.