СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ В СУДОВОМУ ПОРЯДКУ

  • 394

 Фото без опису

Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Цивільним процесуальним кодексом України, Житловим кодексом України встановлено право КП «Гайворонський комунальник»  звертатися до суду щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг.

В результаті проведення претензійно-позовної роботи щодо стягнення заборгованості за оплату наданих послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення було притягнуто боржника в судовому порядку.

12 березня цього року відбулося судове засідання за результатами якого суд ухвалив задовільнити позовні вимоги КП "Гайворонський комунальник". Розмір заборгованості становить 12190,18 грн, також з боржника стягується судовий збір у розмірі 2270 грн на користь комунального підприємства. 
 
Нагадуємо, що до житлово-комунальних послуг належать: послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, послуги з вивезення твердих побутових відходів, послуги з утримання багатоквартирних будинків та Фото без описуприбудинкової території.

Шановні жителі м. Гайворона, КП «Гайворонський комунальник» закликає вчасно і в повному обсязі сплачувати за житлово-комунальні послуги з метою уникнення непорозумінь та досудового врегулювання спорів.

З повагою, адміністрація КП «Гайворонський комунальник».