КУБОК ПАМ'ЯТІ ЄВГЕНІЯ ХАРЛОВА

  • 386

Фото без описуПріоритетним напрямком соціальної політики новоствореної Гайворонської міської територіальної громади є розвиток сфери фізичної культури та спорту. Вкладаючи кошти в розвиток спорту і виховуючи спортсменів, громада робить собі ім'я.

За ініціативою та підтримкою міського голови Романа Волуйка та ГРГО БК "Гайворон", відділу освіти, молоді та спорту Гайворонської міської ради започатковано офіційне проведення Кубку пам’яті Євгенія Харлова з баскетболу серед чоловічих команд. З метою популяризації та подальшого розвитку баскетболу,підвищення спортивної майстерності та зміцнення дружніх зв’язків 13 березня 2021 року в спортивній залі КЗ «Гайворонський ліцей №1» було проведено турнір пам'яті людини, яка віддала багато років свого життя на виховання баскетболістів в ДЮСШ нашого міста!! На початку змагань всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Євгенія Харлова. Перед учасниками зі словами привітання виступив міський голова Роман Волуйко. Слова щирої вдячності за пропаганду здорового способу життя пролунали для спортсменів із Гайворона, Бершаді, Ладижина, суддів Олександра Дятленка та Сергія Малюти, депутата міської ради Олександра Мельника, який надав спонсорську допомогу для організації змагань. Заступник міського голови з соціальних питань Юлія Пошенко побажала спортсменам незламної сили волі та перемог. В результаті запеклої боротьби перше місце посіла команда БК “Гайворон”, друге місце зайняла команда з БК “Бершадь” , а бронзові нагороди отримала команда БК “Ладижин”. Також в змаганнях дебютувала команда юнаків віком 15-17 років. Кращі гравці отримали спортивні медалі, команди - дипломи за зайняті місця та символічні подарунки. А Кубок переможця, який було вручено сину Євгенія Харлова, учасника команди БК "Гайворон", залишається на Гайворонщині!

Ми пишаємося історією Гайворонського баскетболу, його послідовниками та тим, що в місті процвітає та продовжує робити кроки в напрямок збереження баскетбольних традицій секція з баскетболу в ДЮСШ Гайворонської міської ради.