КОЛИ БІЗНЕСУ НЕ БАЙДУЖІ СОЦІАЛЬНІ ПИТАННЯ

  • 393

Фото без описуПоказником розвитку сьогоднішнього суспільства, громади є бізнес, який бере на себе соціальне навантаження – наприклад підтримує заклади освіти, культури, медицини тощо.

На щастя Гайворонщина має таких людей, яким не байдужа доля території, на якій вони живуть і працюють. Наприклад, керівник ПСП «Перемога, що в с. Соломія Віталій Пойда неодноразово доводив це своїми вчинками на користь різних закладів міста і сіл Гайворонської громади.

Сьогодні він вкотре підтримав дошкільну освіту, надавши садочку с. Казавчин посильну підтримку - борошно і цукор для харчування дітей в закладі. Директор садочку Оксана Гришина висловила слова вдячності депутату міської ради за постійну і таку потрібну підтримку.

Віталій Васильович наголосив, що він, будучи агровиробником, відчуває відповідальність перед громадянами, перед своїми пайовиками, а тому докладатиме зусиль, щоб підтримувати соціальну сферу у селах громади і в Гайвороні .

Цей приклад соціально відповідального бізнесу має бути зразком для наслідування для інших підприємців громади, адже це - запорука успіху як самого бізнесу, так і громади в цілому.

 

Читайте нас також:

Telegram    Facebook    Instagram