СЛУЖБА АВТОДОРІГ ВІДРЕАГУВАЛА НА ІНФОРМАЦІЮ ПРО СТАН МОСТУ В ХАЩУВАТОМУ І ПРИСЛАЛА СПЕЦІАЛІСТІВ

  • 826

Фото без описуТільки минулої п'ятниці на сторінці міської ради у Фейсбуці з'явився матеріал про незадовільний стан мосту через Буг у Хащуватому, а реакція на цю інформацію уже є. Нагадаємо, що в ході виїзду робочої групи органу самоврядування з приводу звернень громадян стосовно стану мосту було проведен огляд споруди, водовідвідних каналів, конструкцій. Як підсумок було прийнято рішення підготувати відповідні звернення до профільних міністерств та ОДА щодо проведення ремонту технічної споруди. Інформацію про виїзд робочої групи з відповідними світлинами стану мосту було опубліковано. А вже сьогодні, 2 березня, на цю інформацію відреагувала Служба автомобільних доріг в області. Заступник начальника Служби Жанна Петрович, провідний інженер Дмитро Площенко та головний інженер підрядної організації ТОВ "Гранбуд Лідер" Віктор Гуніч особисто приїхали до Хащуватого, щоб оцінити стан споруди.

Фото без описуВ ході виїзної зустрічі з секретарем міської ради Володимиром Сікорським, заступником міського голови з питань ЖКГ Олександром Штундером, депутатом міськради Валентином Пустовойтом, керівником відділу архітектури Юрієм Бевзенком Жанна Олександрівна повідомила, що цьогоріч Службою автодоріг передбачено проведення експлуатаційних ремонтів мостів області, в тому числі і мосту, що з'єднує Хащувате і Бугове. Хоча упродовж попередніх років кошти на ці роботи не виділялись взагалі.

Спеціалісти-дорожники попередньо також провели огляд стану мосту, оцінили масштаби проблеми і зазначили, що насамперед споруда потребує експлуатаційного ремонту, а саме відновлення системи водовідведення, ремонту деформаційних швів і дорожнього покриття. І з настанням стабільної теплої погоди Служба автодоріг проведе ці роботи на мосту.

Водночас Служба автодоріг звертатиметься до профільного міністерства з запитами про здійснення спеціалізованої оцінки стану технічної споруди і проведення її капітального ремонту.

 

Читайте нас також:

Telegram    Facebook    Instagram