Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

  • 375

 

15 лютого - дата виведення радянських військ з Афганістану – стала Днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку. Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру, вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Від себе особисто та від імені працівників Гайворонської міської ради щиро вітаю воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув. З вдячністю звертаємось до тих,  хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра, а також щоб наші діти ніколи не брали участі в бойових діях.

З повагою, міський голова Роман ВОЛУЙКО