НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС "Благодійна Україна-2020"

  • 523

Фото без опису

  На початку листопада 2020 року всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна -2020».

  Метою конкурсу є: підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства, як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

 Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість проектів.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2020» 1 березня 2021 року. Церемонія нагородження традиційно відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про Конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційонму веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна» ( www.blagoukraine.org,  https://vboabu.org.ua/ )