ОТРИМАЙ ПРОФЕСІЮ ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ЗА СПРИЯННЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

  • 314

Безробітні Кіровоградщини безкоштовно можуть отримати професію продавця продовольчих товарів

Пройди навчання за підтримки служби зайнятості та отримай професію продавця продовольчих товарів

У жовтні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Продавець продовольчих товарів». Навчання розпочинається 28 жовтня. Курс навчання триватиме 4,8 міс.

У процесі навчання слухачі вивчатимуть організацію прийому та викладки товару, сучасні касові апарати й системи, правила розрахунків із покупцем, правила спілкування з різними типами покупців, органолептичні методи визначення якості продуктів, правила підготовки товарів до продажу, способи пакування.

Вірогідність працевлаштування за професією «Продавець продовольчих товарів» майже 100% за рахунок широкої сфери застосування. Потреба у фахівцях цієї професії постійно зростає, адже торгівля охоплює практично усі види діяльності людини.

Умови направлення на навчання:

  • повна/базова загальна середня  освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка;
  • особова медична книжка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

 

Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi